Geen meeldauw op Sumagrow behandelde planten      

De test werd uitgevoerd in één tunnelkas met 30 canteloupe planten. De bodem was behandeld met een organisch mestgranulaat. De planten kregen 4 behandelingen met Sumagrow, één tijdens het planten en daarna met een interval van 3 weken. De controle planten werden gevoed met mest en hormonen ter bevordering van vrucht grootte. Desondanks hadden de Sumagrow meloenen een gemiddeld gewicht van 1,3 kilo en de onbehandelde meloenen een gemiddeld gewicht van 1,8 kilo per vrucht. De Sumagrow planten hadden een gemiddelde opbrengst van 7 meloenen per plant en de onbehandelde planten een gemiddelde opbrengst van 5 meloenen per plant. De brix waarde was 14 voor de Sumagrow meloenen en brix waarde was 13 voor de onbehandelde meloenen.


Verenigde Staten
Gras / Hooi(Texas)

Aanzienlijke grotere ontwikkeling van de wortels!


Sumagrow bestrijd plant ziekte!

Sumagrow maakt plant sterke en resistent tegen ziekte

Squash en Soja (Mississippi)
Cave-In-Rock gras     

SumaGrow behandeld     

Canada

​​Bloemen 

Test uitgevoerd in juli 2012

“Na de 2e bladbespuiting van de komkommerplanten bemerkte ik dat de bladeren op de planten van de controle groep verschoten en gedeeltelijk verwelkt waren en de vruchten te klein waren om geoogst te worden. De Sumagrow planten zagen er heel gezond uit met groene bladeren en elke plant had drie of meer volgroeide plukrijpe komkommers. Daarom heb ik besloten om het product op al mijn land te gebruiken." 

Dr. Barbara Calegari, Agronomist  - Azienda Agricola Calegari - Bagnarola di Budrio (BO) – Italy

Forestberg gras 

Links, conventioneel geteelde katoen, onder de taille, rechts, 1.88 meter  en  hoger katoen geteeld met SumaGrow in Arkansas


Bonen (Michigan)​

EU-US-Indie Referenties​

Het gebruik van onze producten hebben grotere opbrengsten als resultaat met een vermindering van de benodigde meststoffen, water en pesticiden. Andere voordelen zijn de snellere ontkieming, het hogere ontkieming percentage, betere weerstand tegen negatieve invloeden zoals harde wind en droogte, hogere voedingswaarden, chelatie van messtoffen voor de wortels en snellere rijping.
Hoe goed is Bio-Solution’s products met Sumagrow? - Laten we beginnen met enkele foto’s en referenties...
De conclusie is dat SumaGrow een innovatief product is en wel om 5 redenen.


  1. Allereerst bevat Sumagrow per functionaliteit meerdere groepen micro-organismen (Sumagrow bevat tot acht groepen micro-organismen per functie waar de concurrentie niet meer dan drie verschillende groepen gebruikt ).
  2. Ten tweede heeft het product zes functies terwijl de concurrentie slechts producten met twee functies aanbied.
  3. Ten derde blijft Sumagrow bij omgevingstemperatuur werkzaam over een langere periode in tegenstelling tot de concurrentie.
  4. Ten vierde heeft Sumagrow een concentratie 10x zo veel als de organische concurrentie.
  5. Ten vijfde: Het product werkt!


SumaGrow kan worden toegepast op gewassen zoals maïs, tarwe, haver, rogge, rijst, sojabonen, paprika's, aubergines, tomaten, bonen, bladgroenten, komkommers, pompoenen, aardappelen, suikerbieten, druiven, bessen, pinda's, gras , bomen, struiken, eenjarige planten en vaste planten,..

Toepassing
De standaard toepassing is 10 liter oplossing per hectare. 1 liter Sumagrow wordt opgelost in 30 liter water. Indien er al kunstmest (NPK) gebruikt wordt dan wordt er aangeraden om de hoeveelheid kunstmest (NPK) te verminderen met 25 tot 50 %. 
Sumagrow:
- Kan ook toegepast worden via irrigatie systemen.
- Kan ook worden toegepast in combinatie met vloeibare Stikstof en herbiciden
- Niet toepassen in combinatie met fungiciden of ontsmettingsmiddelen.


Nu verkrijgbaar in Nederland!!!

Sumagrow behandelde planten
- Opmerking: Opbrengst is minimimaal 2 maal zo groot (meer vruchten en grotere vruchten)


Katoen (Arkansas) 


Cantaloupe meloen resultaten – mei 2013

Ontwikkeling wortelstelsel!

Een Opmerkelijk eigenschap van planten behandeld met SumaGrow is de spectaculaire ontwikkeling van de wortels!!!

Conventioneel behandeld     

Nederland:


Royal Barenbrug Group

​Onderzoek naar het effect van Sumagrow producten op grassen.

Royal Barenbrug Group heeft testen uitgevoerd waarbij Sumagrow bevattende producten als coating op graszaden werden toegepast. De eerste testresultaten lieten zien dat struisgras met een Sumagrow coating “een betere/snellere kieming liet zien dan de niet behandelde zaden” De foto laat het met Bio-Sumagrow product behandelde gras zien aan de linkerkant en het onbehandelde gras rechts.

Over Royal Barenbrug Group
De Royal Barenbrug Group een van de grootste graszaad producerende bedrijven ter wereld. De Barenbrug Group heeft 20 vestigingen in 12 landen in 5 continenten. Met meer dan 100 jaar ervaring in de graszaad industrie ontwikkelt Royal Barenbrug Group graszaden voor golfterreinen, sportvelden, voedergras en gazons. De Research en Development van Royal Barenbrug strekt zich uit tot alle klimaatzones waarbij vaak nauw samengewerkt wordt met universiteiten en particuliere instituten.

De behandeld pot, F2 (uiterst links), is groter, breder, dichter en donkerder groen dan de (C) Controle pot.  De F1 pot is een alternatieve formule.


Tomaten (Mississippi)

Met Sumagrow behandelde pompoenplant is resistent tegen echt meeldauw.        

Italie:

​​Perzikbomen  en Tomaten JULI 2012

Pam en James Barr plukten meer dan 1000 pond tomaten op een dankbare maar uitputtende dag. Ze zijn al meer dan 30 jaar de eigenaar van de Barr boerderijen, een familiebedrijf en melkerij, en besloten vorig jaar om hun privé tuin te gaan gebruiken voor commerciële teelt.

Om hun plan ten uitvoer te brengen kocht de familieeen tunnelkas met subsidie van de Natural Resources Conservation Service met als voorwaarde dat bij de productie alleen organische producten gebruikt mogen worden. Pam koos voor een Sumagrow product. “We zijn ongeveer drie jaar geleden in aanraking gekomen met de Sumagrow producten en we zijn zeer gelukkig met de resultaten”, zegt Pam. Ze verwachtte goede resultaten maar was bezorgd om de gevolgen van de extreme hitte van dit jaar.  

“We hebben nog nooit eerder zo’n  productie meegemaakt. Het is ongelooflijk wat een  verschil dit product maakt.”
Vrienden en klanten van Pam waren vol lof over haar Tomaten. “Iedereen verteld me dat dit de beste tomaten zijn die ze ooit gegeten hebben”Squash (Mississippi)

Links conventioneel geteelde soja wortels en rechts behandeld met SumaGrow


Mais (Missouri)

Met mest behandelde pompoenplant totaal verwelkt door echte meeldauw.

controle

Met mest  behandelde Soja aangetaste door echte meeldauw